Open Goos Biljart koppeltoernooi Libre 2024

Gepubliceerd door admin op

Het Open Goos koppeltoernooi wordt weer gehouden! Na 3 jaar van afwezigheid zal het koppeltoernooi in 2024 worden gehouden bij Biljartvereniging De Brouwerij.

In overleg met Henk Smink, de uitbater van Goos, kunnen we dit gezellig toernooi weer door laten gaan. Omdat we de beschikking hebben over 4 biljarts worden de poules en de halve finales op vrijdagavond gespeeld. De finale zal op zaterdagmiddag gespeeld worden.

En je kunt je nu weer opgeven voor het koppeltoernooi, er is plek voor maximaal 32 koppels.

  • Er wordt per poule op 26 januari, 2, 9 of 16 februari op vrijdag gespeeld, aanvang 18.30 uur.
  • De nummers 1 per poule gaan door naar de halve finale op 23 februari waar in 2 poules op vrijdag wordt gespeeld, aanvang 18.30 uur.
  • De beste 2 per poule gaan door naar de finale op zaterdag 2 maart, aanvang 13.00 uur.

Je kunt je per koppel opgeven (waarvan er minimaal 1 lid is van een biljartvereniging of aan een eerdere editie van dit toernooi heeft deel genomen). Koppels worden naar gemiddelde bij elkaar ingeloot. Het gemiddelde voor de finale ronde wordt voor iedereen aangepast aan het gespeelde gemiddelde tijdens dit toernooi. De toernooiregels zijn van toepassing (www.bvdebrouwerij.nl/toernooiregels of op het prikbord in het clubgebouw) 

Opgave: inschrijven is mogelijk in ons clublokaal tijdens openingstijden. Sluitingsdatum inschrijven is 12 januari 2024.

Locatie: B.V. De Brouwerij – Burg. Backxlaan 117 – Nieuwleusen

Tot ziens op het toernooi!

Categorieën: Algemeen