Geslaagd Goos open Koppelbiljarttoernooi Libre

Gepubliceerd door admin op

Roy van Bokhorst en Christiaan Leeuwenkuijl mogen zich een jaar lang de winnaars van het Open Goos Koppelbiljarttoernooi noemen.

Er deden dit jaar 32 koppels mee wat ook het maximale aantal koppels was. Eerst werden er in 8 poules gespeeld van 4 koppels verdeeld over 4 vrijdagavonden. Van elke poule ging de nummer 1 door naar de halve finale. In de halve finale werd er in 2 poules gespeeld van 4 koppels waarvan de nummers 1 & 2 van elke poule doorgingen naar de finale dag op zaterdag 2 maart. Op de finaledag stonden na de kruisfinales de koppels Roy van Bokhorst & Christiaan Leeuwenkuijl tegenover Ard Bijker & Hans Klein in de finalewedstrijd. Nadat Hans Klein gedegen won van Christiaan Leeuwenkuijl kwam het op de laatste partij aan. Roy van Bokhorst moest winnen met een goed gemiddelde van Ard Bijker en deed dit ook. Hij speelde zijn beste partij van het hele toernooi en won van Ard Bijker met een gemiddelde van 1,85!

1e plaats: Roy van Bokhorst & Christiaan Leeuwenkuijl
2e plaats: Ard Bijker & Hans Klein
3e plaats: Arie Groen & Marjolijn Hekman
4e plaats: Jan Bijker & Arie Bijker

De organisatie kijkt terug op een zeer sportief en gezellig biljarttoernooi en bedankt alle vrijwilligers voor hun hulp!

Categorieën: Algemeen